羊肉串 Yángròu chuàn

کباب گوشت گوسفند با ادویجات مخصوص

yangrouchuan

این نوع کباب، گوشت گوسفند در تکه های کوچک بریده شده و به سیخ های چوبی کشیده می شوند؛

در حین کباب شدن با قلمو ادویه های زیادی به همراه روغن به کباب مالیده می شود که این کباب را ترد 

و خوشمزه می کند. طعم ا ین کباب کمی تند است و معمولا برای ذائقه ایرانی ها مناسب است.

حتما این کباب را امتحان کنید.

 

درباره جامعه مترجمان چینی ایران

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *